Onderstreep uw bedrijfsidentiteit met een functioneel ontwerp

Uw bedrijfspand en het omliggende terrein zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. U staat er wellicht niet bij stil, maar er zijn veel mogelijkheden om uw identiteit hierin tot uiting te laten komen. Waar we kunnen, proberen we bij een tuinontwerp voor bedrijven voortdurend de link te zoeken met de identiteit van het bedrijf.

Balans
De uitdaging is daarbij een goede balans te vinden tussen mooi en functioneel. Het hoeft niet alleen beton te zijn. Wanneer de juiste keuzes gemaakt worden, kunt u naast verharding ook een goede groenbeleving neerzetten die weinig onderhoud vraagt.

Totaalbeeld
WaardKracht zet in op een goede aansluiting met de architect of bouwkundige bij nieuw- of verbouw van bedrijfspanden. We kijken naar het totaalbeeld. Hoe we de bomen gaan positioneren ten opzichte van het pand. Hoe het pand en de beplanting uitgelicht kunnen worden. Wat er met de parkeerruimte gedaan wordt en wat er voor de veiligheid nodig is. Het heeft allemaal met elkaar te maken. En hekwerk zorgt voor veiligheid, maar geeft ook uitstraling.

 

Lees ook:


Wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Arie of Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.

Arie van der Ree
aivanderree@waardkracht.nl
06 3718 0221

Paulus van der Ree
pavanderree@waardkracht.nl
06 3629 6142

WaardKracht groenadvies & realisatie - Singel 12 - 3297 BV Puttershoek - 078 3030270 - info@waardkracht.nl