Functioneel en goed doordacht is de basis voor de uitstraling

Het ontwerp is afhankelijk van wensen en mogelijkheden. Onze kracht is dat wij denken vanuit de gebruiker. Een goed doordacht en functioneel ontwerp is de basis voor de uitstraling. Daarnaast heeft u als opdrachtgever de nodige wensen en budget die uiteraard vertaald worden in het ontwerp.

Op basis van de input maken wij een ontwerp waarbij een belangrijk onderdeel het beplantingsplan is. Plantenkennis is één van onze specialismen. Een plant moet passen in het ontwerp, aansluiten bij andere planten en op de juiste voedingsbodem staan met het juiste licht. Daarnaast moet het ontwerp bijzonder zijn in elk seizoen en houden we rekening met kabelwerk, verlichting etc.

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Samen gaan we in op details en kunnen we eventuele aanpassingen in het ontwerp aangeven, waarna we het ontwerp definitief te maken. Door op deze manier te werken, laat de tuin of buitenruimte de juiste indruk achter en sluit het volledig aan op het gebruik ervan.

 

Lees ook:


Wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Arie of Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.

Arie van der Ree
aivanderree@waardkracht.nl
06 3718 0221

Paulus van der Ree
pavanderree@waardkracht.nl
06 3629 6142

WaardKracht groenadvies & realisatie - Singel 12 - 3297 BV Puttershoek - 078 3030270 - info@waardkracht.nl