Wij adviseren en realiseren een beleving die natuurlijk aanvoelt!

WaardKracht hoveniers wordt vertegenwoordigd door Arie en Paulus van der Ree. WaardKracht heeft ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Eén van de specialismen is de zeer brede plantenkennis.

WaardKracht richt zich zowel op bedrijven, instellingen als op de particuliere markt in de omgeving van de Hoeksche Waard. WaardKracht levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we ons eerst verdiepen in de gebruiker(s) en uw wensen (en eventuele eisen), zonder gebruik te maken van bestaande ideeën. Dat maakt iedere tuin die WaardKracht ontwerpt of oplevert uniek.

Functie
Wij zijn sterk betrokken bij de mensen die van het groen gaan genieten. Zorginstellingen, onderwijs, bedrijven, woningbouw en particulieren. Iedere gebruiker heeft een andere beleving nodig. Denk aan rust, ontspanning, gezondheid, leefbaarheid, recreatie, revalidatie, routing, ontmoeting, ontdekking en educatie. Onze kracht is dat wij denken vanuit de beleving van de gebruiker. De functionaliteit bepaalt hierdoor mede de uitstraling.

Wensen
Als opdrachtgever heeft u de nodige wensen, bijvoorbeeld: budget en duurzaamheid. En u wilt oog voor de praktijk: is het plan realistisch, haalbaar en uitvoerbaar? Daarnaast moet de buitenruimte bijzonder zijn in elk seizoen en uiteraard willen we geen giftige plant in de buurt van kinderen en patiënten.

Eisen
Er zijn altijd eisen waaraan de buitenruimte moet voldoen, bijvoorbeeld: veiligheid, wet en regelgeving en aansprakelijkheid. Als opdrachtgever weet u wellicht niet alle harde eisen waaraan uw buitenruimte moet voldoen. Essentieel is daarom onze specialistische kennis.

 

Lees ook:


Wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Arie of Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.

Arie van der Ree
aivanderree@waardkracht.nl
06 3718 0221

Paulus van der Ree
pavanderree@waardkracht.nl
06 3629 6142

WaardKracht groenadvies & realisatie - Singel 12 - 3297 BV Puttershoek - 078 3030270 - info@waardkracht.nl