Houd uw wensen en gebruiksbehoefte van de tuin goed in het oog

Of u nu 15 of 1500 vierkante meter tuin heeft, wij bieden voor iedere tuin een maatwerkoplossing. De kernvraag die we ons daar telkens weer bij stellen is hoe u als klant de tuin wilt gaan gebruiken. WaardKracht heeft een eigen stijl, maar we zullen u nooit een concept opleggen. Als het nodig is, maken we meerdere schetsontwerpen om u te laten zoeken naar hetgeen bij uw wensen past.

Ontwerpelementen
Bij het ontwerp kijken we wat de belangrijkste aspecten voor u als gebruiker zijn. Waar is het zonterras, waar het schaduwterras, hoe wilt u de groenbeleving, wenst u veel onderhoud, minder onderhoud? Wilt u een veranda, een afscheiding, waar komt de verlichting, hoe regelen we de beregening?

Budget
Wij zijn niet gefocust op trends, maar we zijn zeker altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. U kunt zelf aangeven wat u aanspreekt. Wij staan graag voor u klaar om daarbij te adviseren. Uiteraard is een budget ook van belang. Ons uitgangspunt is om met een realistisch budget aan de slag te gaan en voortdurend de mogelijkheden en eventuele alternatieven in de gaten te houden. In fasen werken is mogelijk. Dan starten we met de basis en bouwen het concept daarna verder uit.

 

Lees ook:


Wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Arie of Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.

Arie van der Ree
aivanderree@waardkracht.nl
06 3718 0221

Paulus van der Ree
pavanderree@waardkracht.nl
06 3629 6142

WaardKracht groenadvies & realisatie - Singel 12 - 3297 BV Puttershoek - 078 3030270 - info@waardkracht.nl