Aanleg

Wij verzorgen de realisatie van uw tuin of buitenruimte

In de realisatie van de buitenruimte leveren we uitsluitend vakwerk. Omdat we over de volledige breedte werken, nemen we ook de voorjaars- en winterbeurt, snoeiwerkzaamheden, onkruidbestrijding en bemesting voor onze rekening.

Bij de aanleg richten we ons op hoogwaardige beplanting, sierbestrating, vlonders, schuttingen, hekwerken, zwembaden, vijvers en speeltoestellen, maar ook bouwkundige elementen zoals veranda's, stapelmuren en verhoogde plantenbakken. WaardKracht heeft een groot netwerk aan leveranciers, zoals bomen- en plantenkwekers, waarmee we graag samenwerken. We hebben alles in huis om goed en gedegen onderhoud te leveren.

Realistisch budget
Een mooi totaalbeeld is belangrijk. Een realistisch budget ook. WaardKracht heeft daar oog voor. We houden voortdurend de mogelijkheden en eventuele alternatieven in de gaten. Zo kom je gedurende de samenwerking niet voor verrassingen te staan.


Wil je meer informatie?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact op met Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.