Over ons

Wij adviseren en realiseren een beleving die natuurlijk aanvoelt!

WaardKracht heeft ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van buitenruimtes.

WaardKracht verbindt op vele vlakken. We begeleiden groenprojecten van begin tot eind en vormen de schakel tussen verschillende partijen. We werken constructief, creatief en oplossingsgericht. En we inventariseren uitgebreid de wensen van de gebruiker voordat we overgaan tot advies en realisatie. Dat maakt iedere tuin van WaardKracht uniek.

Betrokkenheid
WaardKracht richt zich zowel op instellingen en bedrijven als op de particuliere markt in de Hoeksche Waard, Rotterdam en omstreken. Daar hebben we een groot netwerk. We onderhouden goede relaties met klanten en samenwerkingspartners. Onze betrokkenheid bij zorginstellingen, onderwijs, bedrijven, woningbouw en particulieren onderscheidt ons van andere groenbedrijven. Onze kracht is dat we denken vanuit de beleving van de gebruiker.

Wensen en vragen
Als opdrachtgever heb je wensen. Bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid en budget. Maar ook op het gebied van gebruik. Zoek je rust, ontspanning, gezondheid, leefbaarheid, recreatie, revalidatie, routing, ontmoeting, ontdekking of educatie? Misschien vraag je je af: is mijn idee wel haalbaar en uitvoerbaar? WaardKracht realiseert zich als geen ander dat deze wensen en vragen aan de basis staan van een passend traject.

Specialistische kennis
Er zijn vaak wettelijke eisen waar de buitenruimte aan moet voldoen. WaardKracht heeft kennis van wet- en regelgeving en aansprakelijkheidseisen in de publieke sector. Deze specialistische kennis zetten we in bij advies en realisatie van de buitenruimte. Net als onze alsmaar groeiende expertise over beplanting, en het vakgebied van het tuinontwerp en -onderhoud.

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?


Neem contact op


Wil je meer informatie?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact op met Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.